SSchomi (46-50)
Verreist als Familie • August 2021 • 3-5 Tage • StrandWir würden dieses Hotel nicht weiterempfehlen.!

Eher schlecht

Auf den ersten Prospektblick ein sehr schönes Hotel. Leider nur auf den ersten Blick. Die Ernüchterung kam beim Bezug des Zimmers. Gäste: 95% Griechen und Osteuropäische Gäste.!!!

• Die Zimmer waren leider nur ok. Am schlimmsten war das Badezimmer bzw. die Dusche. Seeehr klein und mit einem Absatz in der Duschwanne sodass man sehr aufpassen mußte hier nicht zu fallen. Am Tag der Anreise und beim Bezug des Zimmers war die Klimaanlage defekt. Dies wurde aber zeitnah instandgesetzt.

• Schlecht
  • Das Frühstück war gut und reichlich Auswahl. Beim Abendessen hingegen sehr eintönig und liebloses Buffet. Teilweise war das Essen auch schon kalt. Am nervigsten war beim Abendessen die laute Musik die auch tagsüber allgegenwärtig war. Eine Unterhaltung beim Abendessen war daher nur schwer möglich.

• Das Personal war sehr freundlich und hilfsbereit. Das Reinigungspersonal war leider auch nur am 2 Tag in unserem Zimmer tätig. Danach nicht mehr. Wir hatten das "Nicht-Stören-Schild" an der Türe weil wir etwas später an den Strand sind. Als wir an Nachmittag zurück kamen war das Zimmer nicht sauber und auch keine frischen Handtücher. Erst nach zweimaligem nachfragen bekamen wir frische Sachen.

• Sehr schlecht
  • Der Transfer von Flughafen Thessaloniki dauerte 2 Stunden.!!!! Quer durch griechisches "Niemandsland". Das Hotel liegt direkt an der Straße. Zum nächsten Ort sind es ca. 3km. Selbst die Damen an der Rezeption haben uns vom Fußmarsch (es geht nur direkt an der viel befahrenen Hauptstraße) abgeraten. Taxikosten für 3 km: ca. 7€.

Sehr überrascht waren wir das es für den Pool Öffnungzeiten gab. Von 10-18 Uhr.!!!! Sowas geht gar nicht.

Preis-Leistungs-Verhältnis: Eher schlecht
    Kinder:1
    Dauer:3-5 Tage im August 2021
    Vorname:SSchomi

Θα ξεκινήσω λέγοντας ότι η κριτική των πελατών αυτών είναι γενική αόριστη και κακοπροαίρετη!!! και προσβάλει το ξενοδοχείο μας διότι σε όσα αναφέρετε δεν έχουν τα περισσότερα σχέση με το ξενοδοχείο αλλά με τον προορισμό και την ( "Niemandsland") χώρα μας , όπως την αναφέρουν στην κριτική τους . Σε ένα σημείο μάλιστα έχει και ρατσιστικό σχόλιο αναφερόμενο σε πελάτες 95% από Ελλάδα και ανατολικοευρωπαίους τονίζοντας την πρόταση με θαυμαστικά , δηλαδή ποιο είναι το σχόλιο; Έχει σχέση με την καταγωγή των πελατών; Το αφήνω στην κρίση του κάθε ενός από αυτούς που διάβασαν την ρατσιστική κριτική. Όταν ταξιδεύει κάποιος σε έναν προορισμό, το σύνηθες είναι να ενημερώνετε για τον προορισμό, της χιλιομετρικές αποστάσεις και για όλα όσα αναφέρονται στο ξενοδοχείο που έχει κάποιος επιλέξει, όσο για το ότι το ξενοδοχείο βρίσκετε στον δρόμο επάνω αυτό αναφέρετε σε όλα τα διαφημιστικά φυλλάδια ιστοσελίδα και φυσικά ότι έχει και υπόγεια διάβαση για την ασφαλή διάβαση των πεζόν στην παραλία, αν δεν το πρόσεξαν οι πελάτες !. Αναφέρετε και στο κόστος του ταξί 07.00 euro για 3χιλιόμετρα!!! Στην χώρα που ζουν πόσο κοστίζει το ταξί? Και αυτό τελικά που εμπλέκει το ξενοδοχείο? Στο ξενοδοχείο αυτό λειτουργεί υποδοχή που εξυπηρετεί τους πελάτες σε όλες σχεδόν τις διεθνής γλώσσες Αγγλικά, Γερμανικά, κλπ, λύνουμε όλα τα προβλήματα που προκύπτουν με αμεσότητα και με ευγένεια, όταν ο πελάτης κρεμάει το καρτελάκι στην πόρτα μην ενοχλείτε φυσικά και δεν ενοχλούμε , όταν υπάρχει κανονισμός λειτουργίας τμημάτων, αυτό αφορά και τις ώρες λειτουργίας της πισίνας , γιατί η πισίνα με 45 βαθμούς περιβάλλοντος θέλει 10 ώρες λειτουργεία για καθαρισμό με τα ανάλογα χημικά για την υγιεινή και ασφάλεια των πελατών ! Νομίζω ότι όποιος διαβάσει την κριτική θα καταλάβει την κακή πρόθεση των πελατών για όλα όσα είχαμε να προσφέρουμε σαν περιοχή και σαν ξενοδοχείο, ευτυχώς γιατί το μεγάλο ποσοστό των πελατών, μας αξιολογούν με θετική διάθεση και αυτό μας δίνει κουράγιο να συνεχίζουμε να προσπαθούμε για το καλύτερο. Θα προτείνω στην Holiday Check να αξιολογεί τις κριτικές πριν τις αναρτήσει στην σελίδα τους διότι η συγκεκριμένη κριτική μας προσβάλει και την θεωρούμε ανάρμοστη για δύο λόγους πρώτον είναι καθαρά ρατσιστική γιατί αναφέρετε με απαξία σε συγκεκριμένους πελάτες από συγκεκριμένες χώρες , και δεύτερον δυσφημεί το ξενοδοχειακό μας κατάλυμα με επικριτικά σχόλια που στο σύνολό τους δεν αφορούν το ξενοδοχείο αλλά αναφέρονται σε γενικά θέματα που σας ανέφερα ποιο πάνω!!! Πριν απαντήσουμε στην κριτική κάναμε έρευνα στις κρατήσεις για να καταλάβουμε ποιοι πελάτες ήταν οι δυσαρεστημένοι δεν μπορέσαμε να καταλάβουμε ποιοι είναι γι αυτόν τον λόγο θεωρούμε την κριτική προσβλητική και κακοπροαίρετη .Εμείς για την συγκεκριμένη κριτική θα ενημερώσουμε το νομικό μας τμήμα και επιφυλασσόμαστε για κάθε νόμιμη ενέργεια γιατί μας δυσφημεί στο κοινό !!!